Χορταστική μανιταρόπιτα χωρίς φύλλο μπορούμε να την απολαύσουμε σκέτη ή σαν ορεκτικό.
Υλικά
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά. Ανακατεύουμε με ένα σύρμα και προσθέτουμε αλατοπίπερο. Η ζύμη θα είναι λίγο σφιχτή αλλά όταν λιώσουν τα τυριά μέσα στο φούρνο θα έχει άλλη υφή. Λαδώνουμε ένα ταψάκι αδειάζουμε μέσα το μείγμα, ισιώνουμε την επιφάνειά του και ψήνουμε στους 200C για 30' μέχρι να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα.
- 500 γρ. μανιτάρια σε φέτες
- 300 γρ. ρεγκάτο ή γραβιέρα τριμμένο
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1 φλ. σιμιγδάλι ψιλό
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
- 6 αυγά
- Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά. Ανακατεύουμε με ένα σύρμα και προσθέτουμε αλατοπίπερο. Η ζύμη θα είναι λίγο σφιχτή αλλά όταν λιώσουν τα τυριά μέσα στο φούρνο θα έχει άλλη υφή. Λαδώνουμε ένα ταψάκι αδειάζουμε μέσα το μείγμα, ισιώνουμε την επιφάνειά του και ψήνουμε στους 200C για 30' μέχρι να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα.
0 σχόλια