Μωσαϊκό σοκολατένιο με καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα

By mika - 8:00 μ.μ.

Μωσαϊκό σοκολατένιο με καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα

Ένα υπέροχο σπιτικό γλυκό από τα παιδικά μας χρόνια, για τους λάτρεις της καραμέλας - σοκολάτας

Υλικά
  • 1,5 συσκευασίες μπισκότα πτι-μπερ (σε μικρά κομμάτια)
  • 250 γρ. βούτυρο
  • 200 γρ. κουβερτούρα
  • 1 κουτί καραμελωμένο ζαχαρούχο




Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε κατσαρολάκι μαζί με το βούτυρο και το ζαχαρούχο. Προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε. Το βάζουμε σε φόρμα με λαδόκολλα για 4 ώρες στο ψυγείο. Έπειτα το ξεφορμάρουμε, αφαιρούμε τη λαδόκολλα και κόβουμε σε μερίδες.

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια