Μωσαϊκό σοκολατένιο με καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα
Ένα υπέροχο σπιτικό γλυκό από τα παιδικά μας χρόνια, για τους λάτρεις της καραμέλας - σοκολάτας
Υλικά
Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε κατσαρολάκι μαζί με το βούτυρο και το ζαχαρούχο. Προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε. Το βάζουμε σε φόρμα με λαδόκολλα για 4 ώρες στο ψυγείο. Έπειτα το ξεφορμάρουμε, αφαιρούμε τη λαδόκολλα και κόβουμε σε μερίδες.
- 1,5 συσκευασίες μπισκότα πτι-μπερ (σε μικρά κομμάτια)
- 250 γρ. βούτυρο
- 200 γρ. κουβερτούρα
- 1 κουτί καραμελωμένο ζαχαρούχο
Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε κατσαρολάκι μαζί με το βούτυρο και το ζαχαρούχο. Προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε. Το βάζουμε σε φόρμα με λαδόκολλα για 4 ώρες στο ψυγείο. Έπειτα το ξεφορμάρουμε, αφαιρούμε τη λαδόκολλα και κόβουμε σε μερίδες.
0 σχόλια