Βουτυρόκρεμα (γέμιση) για μπισκότα

By mika - 12:00 μ.μ.


Βουτυρόκρεμα (γέμιση) για μπισκότα

Υλικά
  • 500 γρ. άχνη ζάχαρη
  • 250 γρ. βούτυρο (όχι μαργαρίνη) σε θερμοκρασία δωματίου
  • 3 σταγόνες λεμονιού
  • 1/2 λεμόνι το ξύσμα του 

Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν και να αποκτήσουν όγκο. Η κρέμα βουτύρου για τα σπιτικά μας μπισκότα είναι έτοιμη. Με αυτήν την κρέμα μπορούμε να ενώνουμε δύο κομμάτια μπισκότου. Η βουτυρόκρεμα διατηρείται στο ψυγείο για πάνω από 1 εβδομάδα.

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια