Πατάτες λεμονάτες κατσαρόλας
Υλικά
Ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τις πατάτες για 5'. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
- 1 κιλό πατάτες κομμένες κυδωνάτες
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
- χυμό από 1 λεμόνι
- 2 καρότα σε κύβους
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- Αλατοπίπερο
- ρίγανη
- 3 φλ. ζεστό νερό
Ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τις πατάτες για 5'. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
0 σχόλια