Λεμονάτη κρέμα γιαουρτιού σε 5'

By mika - 8:00 μ.μ.



Λεμονάτη κρέμα γιαουρτιού σε 5'

Πανεύκολο, οικονομικότατο κέρασμα ιδανικό για μετά από ένα πλούσιο γεύμα, τόσο απλό αλλά τόσο πολύ νόστιμο και δροσερό.

Υλικά
  • 600 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα (397 γρ.)
  • ξύσμα από 1/2 λεμόνι
  • χυμός από 1 - 2 ζουμερά λεμόνια (ανάλογα πόσο ξινό μας αρέσει)
  • γλυκό του κουταλιού της αρεσκείας μας, ή και μπισκοτάκια για το σερβίρισμα


















Εκτέλεση
Σ΄ ένα μπολ με το μίξερ ή με σύρμα χτυπάμε σε μεσαία ταχύτητα το γιαούρτι, το ζαχαρούχο γάλα, το ξύσμα και τον χυμό μέχρι να φτιάξουμε μια κρέμα όχι πολύ σφιχτή.
Τη μοιράζουμε σε ατομικά μπολάκια ή σε πυρέξ και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες μέχρι να σφίξει εντελώς.
Σερβίρουμε με ότι γλυκό κουταλιού μας αρέσει.



  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια