Υλικά
- 10 καρότα καθαρισμένα και τριμμένα
- 2 σκ. σκόρδο πολτοποιημένες
- λίγα αγγουράκια τουρσί σε κυβάκια
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 100 γρ. μαγιονέζα
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
- αλάτι - πιπέρι
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το καρότο και ανακατεύουμε καλά. Σε μια σαλατιέρα βάζουμε το καρότο, περιχύνουμε με την κρέμα γιαουρτιού που φτιάξαμε και είναι έτοιμη. Καλύπτουμε με μεμβράνη τη σαλατιέρα μας και την βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να την χρησιμοποιήσουμε.
0 σχόλια