Υλικά
- 1 κιλό βρασμένες πατάτες σε μικρά κομμάτια
- 1 ξερό κρεμμύδι σε ροδέλες
- καλαμπόκι βρασμένο όσο θέλουμε
- 3 κ. σ. κάπαρη ξαρμυρισμένη
- άνηθος ή μαϊντανός ψιλοκομμένος
Σάλτσα



Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες και τις στραγγίζουμε καλά. Μόλις οι πατάτες κρυώσουν τις βάζουμε στην πιατέλα που θα τις σερβίρουμε και ανακατεύουμε σε ένα μπολάκι τα υλικά για την σάλτσα. Προσθέτουμε πάνω από τις πατάτες τα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας και περιχύνουμε με τα υλικά της σάλτσας. Αφήνουμε 15' να σταθεί η σαλάτα για να δέσουν οι γεύσεις και μετά σερβίρουμε.

- χυμός από 1 ζουμερό λεμόνι
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
- 2 - 3 κ. σ. μουστάρδα
- αλάτι



Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες και τις στραγγίζουμε καλά. Μόλις οι πατάτες κρυώσουν τις βάζουμε στην πιατέλα που θα τις σερβίρουμε και ανακατεύουμε σε ένα μπολάκι τα υλικά για την σάλτσα. Προσθέτουμε πάνω από τις πατάτες τα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας και περιχύνουμε με τα υλικά της σάλτσας. Αφήνουμε 15' να σταθεί η σαλάτα για να δέσουν οι γεύσεις και μετά σερβίρουμε.

0 σχόλια