Κρεμμυδοκεφτέδες τηγανιτοί νηστίσιμοι

Κρεμμυδοκεφτέδες τηγανιτοί νηστίσιμοι

Γίνονται τέλειοι! τρώγονται ζεστοί και κρύοι, απίθανο μεζεδάκι!!

Υλικά

  • 2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα ή τριμμένα
  • 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
  • αλάτι - πιπέρι
  • 1 κ. γλ. δυόσμος ξερός 
  • ηλιέλαιο











Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τα κρεμμύδια, προσθέτουμε σιγά σιγά νερό μέχρι να έχουμε ένα πηχτό χυλό. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε καλά. Αν είναι ο χυλός αραιός προσθέτουμε λίγο αλεύρι, αν είναι παχύς λίγο νερό, θέλουμε να στέκεται στο κουτάλι. Βάζουμε αρκετό λάδι στο τηγάνι και μόλις γίνει καυτό, ρίχνουμε κουταλιές και τους τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ένα όμορφο χρυσαφί χρώμα. Τους βγάζουμε και τους ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας, ώστε να απορροφηθεί το περιττό λάδι. Οι κρεμμυδοκεφτέδες μας είναι έτοιμοι για σερβίρισμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου