Πάστα φλώρα πεντανόστιμη νηστίσιμη με πολύ αφράτη ζύμη που της αξίζει μία θέση παρέα στον απογευματινό μας καφέ. Φτιάξτε την με όποιο γλυκό του κουταλιού σας αρέσει.Της πάνε τα πάντα.
Από τα δημοφιλέστερα παραδοσιακά φαγητά της Ελληνικής κουζίνας, την απολαμβάνουμε ιδιαίτερα τον χειμώνα παρέα με λουκάνικα περασμένα από το τηγάνι ή καπνιστή ρέγγα.
Τυροκεφτεδάκια τηγανιτά (με ανθότυρο και τυρί φέτα) εύκολα και οικονομικά.
By mika - 8:30 π.μ.
Εύκολη συνταγή αν μας έχει περισσέψει κιμάς από την προηγούμενη, γίνεται σε χρόνο ρεκόρ και είναι πεντανόστιμη.